Adeas - your developing partner
Adeas - Ontwikkeling  
Adeas verzorgt complete ontwikkeltrajecten vanaf een haalbaarheidsonderzoek tot en met de levering van serieproducten met de bijbehorende nazorg. Regelmatig nemen we echter slechts een deel van een dergelijk traject voor onze rekening. De reden hiervoor is over het algemeen dat de opdrachtgever zelf een belangrijk deel van het ontwikkeltraject voor zijn rekening neemt of heeft uitbesteed naar vaste partners.

In dergelijke gevallen werken Adeas projectteams in nauwe samenwerking met de R&D afdelingen van onze opdrachtgevers. Hierbij nemen onze ingenieurs vaak de ontwikkeling van één of meerdere specifieke onderdelen of modules uit een product voor hun rekening. Daarnaast kan Adeas bepaalde technische ondersteuning bieden als aanvulling op de competenties van de opdrachtgever. Adeas past zich hierbij zoveel mogelijk aan het ontwikkelproces van de opdrachtgever aan. Tevens houden we rekening met zijn voorkeuren ten aanzien van bijvoorbeeld: PCB technologie, componentselectie, tooling platform en leveranciers. Op deze wijze werken we bijvoorbeeld succesvol samen met een aantal vooraanstaande multinationals.

Procesgang
Adeas ontwikkeltrajecten verlopen vaak geheel of gedeeltelijk gelijktijdig (concurrent) over de verschillende disciplines. Dat wil zeggen dat gelijktijdig aan mechanica, elektronica, firmware en software wordt gewerkt. Om dit optimaal te laten verlopen is intensieve samenwerking tussen de disciplines noodzakelijk en is een goed gedefinieerde procesgang onontbeerlijk.

Om de technische competenties van de Adeas ingenieurs optimaal tot hun recht te laten komen is een ontwikkelprocesgang gedefinieerd. Door middel van deze procesgang wordt de kwaliteit van het eindresultaat gewaarborgd. Een mijlpalenstructuur garandeert belangrijke tussentijdse validatie momenten.

Turn-key projecten | Consultancy
 copyright © 2007-2018 adeas b.v. all rights reserved | www.adeas.nl | design new born ufosNieuws

19 maart 2018

Adeas & Nextera Video introduceren een geïntegreerde IP core oplossing voor Video over Internet Protocol network volgens de SMPTE ST2110 en ST2059 standaarden.

Lees meer (Engelstalig)

 
31 Oktober, 2017

Adeas en Nextera Video partneren en bieden geïntegreerde SMPTE ST2110 + ST2059 Video over IP oplossing

Lees het volledig persbericht hier (in Engels)

 

7 september 2017

de_button_150x79px.jpg

Adeas standhouder op
Design Automation &
Embedded Systems 2017,
12 oktober aanstaande.

Adeas is aanwezig met een
stand en verzorgt een lezing
tijdens het event op 12
oktober 2017, in het ‘1931’ congrescentrum te
’s-Hertogenbosch.

Lees meer...

 
8 september 2015

Adeas standhouder op Bits & Chips Smart Systems Conference 2015, 1 oktober aanstaande.
Adeas is aanwezig met een stand en verzorgt een lezing tijdens het event op 1 oktober 2015, in het '1931' congrescentrum te 's-Hertogenbosch.

Lees meer...

 
11 juni 2015
whitepaper_timing_synchronization_through_SMPTE_ST2059.jpg
Download ons whitepaper over “tijd synchronisatie over ethernet met SMPTE ST2059”.
Download
 
11 april 2015
NABSHOW-logo-160px.png


Adeas demonstreert Video over IP netwerk synchronisatie op de NAB show in Las Vegas 13 t/m 16 april 2015.

Lees meer...